Σφάλμα
HSFN.gr
Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες
Sep 24
GreekEnglish (United Kingdom)
Καραμανλίδης Αζαρίας (Μεταφράσεις-Επιμέλειες) PDF Εκτύπωση E-mail
Εκπαίδευση - Βιβλία Νευροεπιστημών
Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2008 14:57
  1. Α.  Το κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Tων Nieuwenhuys, Voogd και van Huijzen (The Human nervous system. A synopsis and atlas). Εκδόσεις Αφοι Κυριακίδη 1997 (Η μετάφραση και η επιμέλεια είναι του κ Α. Καραμανλίδη).

  2. Β. Νευροεπιστήμη και συμπεριφορά. Των Kandel, Schwartz και Jessell (Essentials of Neural science and behavior). Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 1999 ( Η μετάφραση είναι των Χ. Καζλαρή, Α. Καραμανλίδη και Γ.Χ. Παπαδόπουλου και η επιμέλεια του Α. Καραμανλίδη).
  3. Γ. Εμβρυολογία και Τερατολογία του ανθρώπου. Των Ο' Rahilly και Mueller ( Human Embryology and Teratology). Εκδόσεις Πασχαλίδη 2000 (Η μετάφραση και η επιμέλεια είναι των Α. Καραμανλίδη και Γ. Σιατίτσα).
  4. Δ. Βασικές αρχές νευροεπιστημών. Των Kandel, Schwartz και Jessell ( Principles of neural science). Εκδόσεις Πασχαλίδη 2004 (Η γενική επιμέλεια είναι του κ Α. Καραμανλίδη).

  5. Ε. Άτλας του εγκεφάλου του ανθρώπου. Των Mai, Assheuer και Παξινού ( Atlas of the human brain). Εκδόσεις Πασχαλίδη, 2008 (Η μετάφραση και η επιμέλεια είναι του κ Α. Καραμανλίδη).

  6. Ζ. Οι Αμνησίες. Του Ανδρέα Παπανικολάου και των συνεργατών του (Τhe amnesias. A clinical textbook of memory disorders). Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 2008 (Η μετάφραση και η επιμέλεια είναι του κ Α. Καραμανλίδη).
  7. Η. Αναζητώντας τη μνήμη. Η ανάδυση μιας νέας επιστήμης του νου. Του Kandel ( In search of memory. The emergence of a new science of mind). Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 2008 (Η μετάφραση και η επιμέλεια είναι του κ Α. Καραμανλίδη).
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 14:39
 
Templates WordPress