Σφάλμα
HSFN.gr
Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες
Sep 20
GreekEnglish (United Kingdom)
Γίνε Μέλος PDF Εκτύπωση E-mail
Μέλη - Μέλη
Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 14:39

Για να γίνετε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες πρέπει 1) να διαβάσετε και να συμφωνείτε με το καταστατικό της εταιρείας, 2) να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση εγγραφής 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο αρχείο excel και 4) να στείλετε την αίτηση εγγραφής, το συμπληρωμένο αρχείο excel και το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι:

1). Αξιολόγηση αιτήσεων εγγραφής: Οι αιτήσεις που θα λαμβάνονται μεταξύ 1-Ιανουαρίου και 30 Ιουνίου θα αξιολογούνται το Ιούνιο και τον Ιούλιο και τα νέα μέλη θα εισάγονται στο σύστημα αμέσως μετά.  Οι αιτήσεις που θα λαμβάνονται μεταξύ 1-Ιουλίου και 31 Δεκεμβρίου θα αξιολογούνται το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο και τα νέα μέλη θα εισάγονται στο σύστημα αμέσως μετά.  Αιτήσεις δεν θα αξιολογούνται για κανένα λόγο ενδιάμεσα.

2). Δικαίωμα εγγραφής: Το δικαίωμα εγγραφής είναι για τα τακτικά μέλη 40 Ευρώ και για τους φοιτητές 20 Ευρώ. Συνδρομή των 40 Ευρώ θα πληρώνουν κάθε δύο χρόνια μόνον τα τακτικά μέλη. Η υποχρέωση καταβολής της συνδρομής θα αρχίζει 2 χρόνια μετά την εγγραφή.  Επίσης τα μέλη που εγγράφονται ως φοιτητές θα ελέγχονται μετά από 6 χρόνια για την ιδιότητα μέλους, με αποδεικτικό.  Όλα τα μέλη έχουν μειωμένη εγγραφή στα συνέδρια FENS, IBRO και SFN».  Παρακαλώ κάντε κατάθεση στα στοιχεία του λογαριασμού της εταιρείας ή επικοινωνήστε με τη ταμία Δρ. Χριστίνα Δάλλα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να πληρώσετε μετρητά. (Alpha Bank 535, 26500 Rion, Patra, Greece. Account number: 535 00 2002 000641, BIC / Swift Code: CRBAGRAA, IBAN: GR 07 0140 5350 5350 0200 2000 641).  Όταν κάνετε την κατάθεση ενημερώστε αμέσως την ταμία Δρ. Χριστίνα Δάλλα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   για να σας σταλεί η ανάλογη απόδειξη

3). Συνδρομή: Συνδρομή των 40 Ευρώ θα πληρώνουν κάθε δύο χρόνια μόνον τα τακτικά μέλη. Η υποχρέωση καταβολής της συνδρομής θα αρχίζει 2 χρόνια μετά την εγγραφή. Η ετήσια συνδρομή για τους φοιτητές είναι δωρεάν, αλλά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας όταν αλλάξει η κατάστασή σας. Παρακαλώ κάντε κατάθεση στα στοιχεία του λογαριασμού της εταιρείας ή επικοινωνήστε με τη ταμία Δρ. Χριστίνα Δάλλα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να πληρώσετε μετρητά. Όταν κάνετε την κατάθεση ενημερώστε αμέσως την ταμία Δρ. Χριστίνα Δάλλα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να σας σταλεί η ανάλογη απόδειξη

4). Τα τακτικά μέλη για να εγγραφούν και για να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο σε συνέδριο ή άλλη εκδήλωση της ΕΕΝ θα πρέπει να έχουν πληρώσει τις οφειλόμενες συνδρομές (το πολύ 120 ευρώ, βλ. πιο κάτω). Εάν έχουν διαγραφεί θα πρέπει να επανεγγραφούν επί τόπου. Τους αποδίδεται ο παλιός ΑΜ (ουσιαστικά εάν δεν πληρώνουν “εξαφανίζονται” έστω και προσωρινά από τις βάσεις). 

5). Διαγραφές: Όσα τακτικά μέλη δεν έχουν πληρώσει για 6 χρόνια (δηλ. οφείλουν 3 συνδρομές δηλ. 120 ευρώ) και αφού προηγουμένως ο υπό διαγραφή κληθεί εγγράφως από από το Δ.Σ. να δηλώσει εγγράφως μέσα σε χρονική περίοδο ενός μηνός ότι επιθυμεί να συνεχίσει να είναι μέλος της Εταιρείας και πληρώσει τις οφειλόμενες συνδρομές, διαγράφονται. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας του με το ΔΣ διαγράφεται αυτοδικαίως με απόφαση του Δ.Σ.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 12:25
 
Templates WordPress