Σφάλμα
HSFN.gr
Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες
Sep 26
GreekEnglish (United Kingdom)
Μέλη Διεθνών Οργανισμών
Παναγιώτα Ποϊράζη PDF Εκτύπωση E-mail
Διακρίσεις Μελών - Μέλη Διεθνών Οργανισμών
Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 14:18

Η Δρ. Παναγιώτα Ποϊράζη, Διευθύντρια Ερευνών στο IMBB-ΙΤΕ είναι η πρώτη εκλεγμένη πρόεδρος του Δικτύου Αριστείας FENS-KAVLI Network of Excellence.

Το FENS-KAVLI NETWORK OF EXCELLENCE (http://www.fens.org/Outreach/FENS-Kavli-Network-of-Excellence/) είναι ένα δίκτυο αριστείας υψηλού κύρους που αποτελείται από 30-35 εξαιρετικούς νέους νευρο-επιστήμονες στην Ευρώπη οι οποίοι αποτελούν τους πλέον ταλαντούχους της γενιάς τους. Το Δίκτυο υποστηρίζεται από το Ίδρυμα KAVLI και την Ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Εταιριών για τις Νευροεπιστήμες (Federation for European Neuroscience Societies - FENS). Τα πρώτα 20 μέλη επιλέχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 και τα επόμενα 10-15 θα επιλεγούν τον Ιούλιο του 2016.

Το Δίκτυο άρχισε την λειτουργία του τον Μάιο του 2015. Το όραμά του είναι να διαμορφώσει το μέλλον των Νευροεπιστημών στην Ευρώπη και τον κόσμο «δίνοντας το τιμόνι» στους Νέους επιστήμονες. Αυτό θα επιτευχτεί μέσω ενεργειών που αυξάνουν τις ευκαιρίες για νέους επιστήμονες, επηρεάζουν την πολιτική για την έρευνα και ενισχύουν την συνεισφορά της επιστήμης στην κοινωνία και αντίστροφα.

 
Κική Θερμού PDF Εκτύπωση E-mail
Διακρίσεις Μελών - Μέλη Διεθνών Οργανισμών
Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2012 21:43

Η Κική Θερμού εκλέχτηκε Chair Elect of  FENS C&P Committee
July 18 2012-July 17 2014: Chair FENS C&P Committee  and Member of the
Executive Council of FENS

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 14:18
 
Μιχάλης Πετρίδης PDF Εκτύπωση E-mail
Διακρίσεις Μελών - Μέλη Διεθνών Οργανισμών
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 00:43

Ο Μιχάλης Πετρίδης εκλέχτηκε μέλος της Royal Society of Canada.

O νευροψυχολόγος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο McGill Μιχάλης Πετρίδης έτυχε της εξαιρετικής τιμητικής διάκρισης να εκλεγεί μέλος της "Royal Society of Canada" (RSC). Ο Μιχάλης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και τους στόχους της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες με τις εξαιρετικές ομιλίες του και τη συμβολή του σε μεταπτυχιακά προγράμματα. The Royal Society of Canada is the oldest association of scientists and scholars in Canada. ... Election to Fellowship in the Society is the highest academic accolade available to scientists and scholars in Canada." Παρατίθενται αποσπάσματα από κείμενα που περιγράφουν το πολύ σημαντικό επιστημονικό έργο του και δικαιολογούν την απόφαση της RSC.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012 13:54
Περισσότερα...
 


Templates WordPress