Γίνετε Μέλος

Για να γίνετε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες, πρέπει:

Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε:

  • Αξιολόγηση των αιτήσεων για νέα μέλη: Οι αιτήσεις αξιολογούνται δύο φορές το χρόνο, τον Ιούνιο και τον Ιανουάριο. Τα νέα μέλη που γίνονται δεκτά από το Διοικητικό Συμβούλιο εγγράφονται άμεσα στο σύστημα. Δεν αξιολογούνται αιτήσεις κάποια άλλη χρονική περίοδο για οποιοδήποτε λόγο.
  • Τέλος εγγραφής:  Το τέλος εγγραφής για τα τακτικά μέλη είναι 40 ευρώ και για τους φοιτητές 20 ευρώ. Τα μέλη υποχρεούνται να πληρώσουν συνδρομή μετά από 2 χρόνια. Τα μέλη που εγγράφονται ως φοιτητές δεν χρειάζεται να πληρώσουν συνδρομή για 6 χρόνια. Όλα τα μέλη της ΕΕΝ αυτόματα γίνονται μέλη του FENS και έχουν μειωμένη συνδρομή εγγραφής στα συνέδρια των FENS, IBRO και SFN καθώς και πρόσβαση στο επιστημονικό περιοδικό European Journal of Neuroscience.
  • Συνδρομή: Τα τακτικά μέλη πληρώνουν συνδρομή ύψους 40 ευρώ κάθε δύο χρόνια. Η πρώτη πληρωμή ξεκινάει 2 χρόνια μετά την εγγραφή ως μέλος στην ΕΕΝ. Τα μέλη που είναι φοιτητές (μέχρι να λάβουν το διδακτορικό τίτλο) δεν πληρώνουν συνδρομή. Παρακαλούμε, όμως, τα μέλη που είναι φοιτητές να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μετά τη λήψη του διδακτορικού τους τίτλου για αλλαγή της κατάστασής τους στην ΕΕΝ. Τη συνδρομή μπορείτε να την πληρώνεται ηλεκτρονικά, στα παρακάτω στοιχεία τραπέζης. Μετά την πληρωμή επικοινωνήστε με την ταμία, Στέλλα Γιακουμάκη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sgiakoumaki@uoc.gr για να της στείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής.
  • Στοιχεία τραπέζης:  Alpha Bank,  Account number: 535 00 2002 000641, BIC / Swift Code: CRBAGRAA,
    IBAN: GR0701405350535002002000641.
    Όταν κάνετε μια πληρωμή, παρακαλώ να επικοινωνείτε με την ταμία, Στέλλα Γιακουμάκη, για να της στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής.
  • Διαγραφές: Το διοικητικό συμβούλιο θα επικοινωνήσε με τακτικά μέλη που δεν έχουν πληρώσει συνδρομή για 6 χρόνια για να τους δώσει τη δυνατότητα να γίνουν ταμειακά ενήμεροι μέσα σε ένα μήνα.  Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε αυτά τα μέλη θα διαγράφονται με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου.