1ο Summer School Νευροανατομίας: ” Ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον χώρο: Η Νευροανατομία από την έρευνα στην κλινική πράξη”

To 1ο Summer School Νευροανατομίας με τίτλο: ” Ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον χώρο: Η Νευροανατομία από την έρευνα στην κλινική πράξη”, διοργανώνεται, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες, στο πλαίσιο της τάξης της Νευροανατομίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το 1ο Summer School  Νευροανατομίας θα λάβει χώρα από 17/07/2023 έως και 24/07/2023 και θα αφορά φοιτητές και αποφοίτους Ιατρικής Σχολής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να  έχουν περάσει το μάθημα της Νευροανατομίας και της Φυσιολογίας του Νευρικού Συστήματος.

Το πρόγραμμα του θερινού σχολείου (summer school) δομείται σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος περιλαμβάνει διαλέξεις καθηγητών και επιστημόνων, συμμετοχή σε εργαστηριακές/φροντιστηριακές ασκήσεις και κλινική εκπαίδευση. Με βασικό άξονα τη Νευροανατομία, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις, να ασκηθούν σε εργαστήρια και να αποκτήσουν κλινικές δεξιότητες, παρακολουθώντας περιστατικά και εξετάζοντας νευρολογικούς και νευροχειρουργικούς ασθενείς.  Το δεύτερο σκέλος θα αφορά συναντήσεις μεταξύ των εκπαιδευτών και των συμμετεχόντων σε εξωτερικούς χώρους, με στόχο την ανάπτυξη διαδραστικού εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής παραμένει ανοιχτή έως και 31/03/2023.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeE9QAv4BrR3u…/viewform