Προκήρυξη εκλογών ΕΕΝ 2023

Αγαπητά μέλη της ΕΕΝ,

Τον Δεκέμβριο 2023 λήγει η θητεία του ΔΣ της ΕΕΝ και σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των 4 μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας, των 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των αναπληρωματικών μελών.

Για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών το ΔΣ της ΕΕΝ εξέλεξε την κάτωθι 3μελή Εφορευτική Επιτροπή:

1) Δεναξά Μυρτώ, Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών “Αλέξανδρος Φλέμινγκ”

2) Μαργαρίτη Μαριγούλα, Πανεπιστήμιο Πάτρας

3) Σταματάκη Αντώνη, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά και αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα αποσταλούν εγκαίρως.

Η εφορευτική επιτροπή όρισε ως

1.    προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής την 10η Σεπτεμβρίου 2023 έως 23:59 ώρα Ελλάδας.

2.    ημερομηνία διεξαγωγής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την 25η Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Η εφορευτική επιτροπή καλεί τα μέλη που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα να δηλώσουν την πρόθεσή τους στέλνοντας με email στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής (denaxa@fleming.grmargar@upatras.grastam@nurs.uoa.gr) σύντομο βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία, έκτασης έως μισή σελίδα (αρχείο pdf) μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2023 έως 23:59 ώρα Ελλάδας.

Μόνο τακτικά μέλη (ΟΧΙ φοιτητές-μέλη & φίλοι-μέλη) που είναι οικονομικά ενήμερα μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να ψηφίσουν. Σύντομα θα λάβετε ενημέρωση από την Ταμία της ΕΕΝ σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής.